Охридските матуранти се интересираа за студиите на ФТУ

23 April 2014

Отворен ден за матурантите денеска беше организиран на Факултетот за туризам и угостителство во Охрид каде што беше промовирана и новата кетеринг програма на оваа високообразовна установа.

  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

queenspubapril2013

Hide Main content block
OhridPress.Com

Следете не